FK Deštná - SK Žízeň Petrovice 1:0 (0:0)

K poslednímu zápasu podzimu jsme jeli ve značně poslepované sestavě do daleké Deštné. Pro záchranu jsme potřebovali, aby Ujezd klopítl doma s Vanovicemi, což se stalo. Ovšem druhé kritérium bylo, že vyhrajem v Deštné, což se nestalo, a tak se po roce vracíme do 5. ligy.

Zápas začal naší mírnou převahou, ale to netrvalo dlouho a Domácí se ujímali režie zápasu, když především několik rohů nám pěkně zasmrdělo před naší kasou a Roman se měl občas co ohánět. Naše šance byli spíše střely z větší vzdálenosti a s těmi si výborně chytající golman domácích poradil bez větších problémů.

Druhou půli jsme chtěli překvapit a vstřelit gól, který potřebujeme, ale to bylo téměř nemožné, neboť domácí borci bezpečně strážili svoji polovinu a téměř k ničemu nás nepouštěli a sami vytvářeli velký tlak. Po jedné střele se dostali do vedení, když útočník domácích podél levé Romanovi nohy rozvlnil síť. Jen díky nemohoucnosti domácích střelců jsme netekli už o více branek ( tím nechci říct žebysme nebojovali, nesnažili se, ale soupeř byl prostě o třídu lepší). Ke konci se nám naskytl brejk Libor utíkal s míčem a lahváčem na jednoho domácího obránce, po přihrávce od Libora ovšem Martin netrefil bránu. Zápas skončil zaslouženým vítězstvím domácích.

I přes prohru bych chtěl pochválit naše hráče neboť se do konce nevzdali, v obraně jsme předvedli bezchybný výkon, středy lítali po celém hřišti a útočníci se poctivě vraceli.

sestava: Skoták R., Čupr, Hlaváček, Vintr, Měštan, Doležel, Vitoul Vilém, Benke