stručné shrnutí ročníku 2012

Když jsme v roce 2011 postoupili o soutěž výš, tak si každý z nás dával určitý cíle. Jako například: dám víc gólů než loni, udržíme střed tabulky a další. K tomu bych uvedl, že se to mnohým povedlo. Myslím, že bezezbytku jsme společně splnili to, co si každý přál. Samozřejmě se mohlo stát, že budeme dostávat nakládačky a hrát druhý housle v soutěži, že si nezvykneme na nové hřiště, ale skutečnost byla úplně jiná, což se nakonec díky celému TýMU potvrdilo. Skončili jsme s nejlepší obranou v 5. Lize. Takže nejen obráncům a gólmanovi, ale i útočníkům, kteří se příkladně vraceli (velký pokrok oproti loňské sezóně), klobouk dolů!!

Prvních 6 kol jsme byli jako na houpačce, výhra střídala prohru, ale od 7. Kola jsme dokázali 5x za sebou zvítězit a rázem se s námi muselo počítat. V posledním jarním kole jsme dokonce dokázali vyhrát na hřišti Velkých Opatovic, budoucího vítěze. Letní přestávku jsme vyplnili tradičním turnajem 4 v Karolíně, kde jsme obsadili senzační 2. Místo, když jsme za sebou nechali  Holešín (2.liga) a Šošůvku (divize). Prohráli jsme pouze s vítězem turnaje a účastníkem 1.ligy Kanapem Karolín. Podzim jsme začali dvěma porážkami, ale poté následovalo 9 zápasů bez porážky a bylo jasné, že se budeme prát o místa nejvyšší, a že určitě překonáme historický rekord Žízně v počtu bodů za sezónu(41). To se také povedlo a bylo jich úctyhodných 49!! V posledním kole jsme prohráli doma s Velkýma Opatovicama, ale kaňku za sezónou to určitě nezanechalo. Celkové 4. místo je až nad naše očekávání a co víc, „hrozí“ že příští rok budeme hrát znovu o soutěž výš. Nejlepším střelcem se stal Ivan Zouhar s 19 góly, následoval Tom Čupr s 16 góly a Roman Zouhar s 15 góly.

Skončila super sezóna , ve které by jsme bez super party, která ve fotbale strašně moc  znamená, nedokázali to co jsme dokázali. Díky všem fanynkám a fanouškům co nás podporovali, nápojovým a udírenským technikům, Richardovi a Vojtovi za pískání domácích zápasů, hráčům a vlastně všem co se kolem Petrovského fotbalu pohybovali. Díky!