K20 Šošůvka - SK Žízeň Petrovice 2:5 (1:1)

Za né příliš příznivého počasí jsme se střetli s týmem K20 Šošůvka, který moc dobře známe a taky tomu předbíhalo soustředění na bufetě když byl zápas o hodinu odložen.
Dlouho byl zápas vyrovnaný a bezbrankový stav vydržel asi zhruba 15minut kdy otevřel skóre Ivan Zouhar hodně šťastným gólem ovšem ještě do poločasu soupeř střelou k tyči srovnal. Hrál se vyrovnaný zápas s jediným rozdílem, že my využívali své šance. Chvíli po začátku druhého poločasu nás dostal do vedení krásnou tečovanou střelou z půlky Roman Zouhar a zanedlouho na svého bratra navázal třetím gólem Váňa. Čtvrtý gól na sebe nenechal dlouho čekat, po hezké souhře Ivan Zouhar Roman Zouhar Radim Manoušek,skóroval posledně jmenovaný.  Soupeř byl v tlaku, ale vytěžil z něj pouze jediný gól po nedůslednosti v naší obraně. Poslední pátou branku střelou z poza vápna překonal výborně chytajícího brankáře Šošůvky Martin Skoták alias Hans Messi.

Zápas probíhal ve velmi přátelském pojetí,byl plný šancí na obou stranách takže se brankáři nenudili a i diváci kteří dorazili si přišli na své. Fanouškům děkujeme za podporu že tam přetrpěli v takové zimě a vydrželi zmrzat po celý zápas a našemu zpřátelenému týmu z Šošůvky přejeme úspěšnou sezónu.

góly: 2x Váňa, Roman Z., Many, Hans

sestava: Skoták R., Vybíhal, Skoták M., Zouhar R., Manoušek, Zouhar I., Čupr, Polák