11 otázek pro vedoucího týmu

Po roce opět pár otázek pro vedoucího týmu:

První otázka je jednoduchá, jak jsi spokojen se ziskem bodů a umístěním SK Žízeň Petrovice v uplynulé sezoně?

No kdo by byl spokojen s tím, že dosažené body stačí k předposlednímu místu a tudíž sestupu? Bylo tam několik zbytečných ztrát a pak se těžko dohání, ale co pořád je to jen sport a to by měl bejt pořád základ, jít se vyprdět, dat si pivko a je jedno v jaké soutěži.

A teď k jednotlivcům, jaká byla spokojenost s jejich docházkou a vůbec celkovým přístupem? 

Docházka na zápasy nebyla zas tak špatná, ale dle mého názoru se zhoršil přístup k tréninkům. V předchozí sezoně nás chodilo pravidelně 10-16 a letos jsme byli rádi když nás bylo těch 10.

Je někdo, koho by jsi chtěl za uplynulout sezonu zvláště pochválit? 

Myslím, že každej měl světlé chvilky, ale i ty tmavé. Nechci nikoho jmenovat, každej by si zasloužil aspoň za něco pochválit;) Snad jen chci pochválit rozhodčí, kteří byli ochotní nám to pískat;)

Jak jsi byl spokojen se svými výkony? 

Hrůza. Nebylo to ono, jedno čistý konto za sezonu je málo a inkasovaných gólů bylo naopak moc. Třetinu sezony jsem nehrál kvůli zranění a to pak musí bejt někde vidět.

Žízeň měla v uplynulé sezoně nejhorší ofenzivu v soutěži, co myslíš, že je toho příčinou? Na čem je třeba zapracovat, aby to bylo letos lepší? 

Hlavně si myslím, že nám chybělo víc štěstí, které jsme rok předtím měly. Když netrefíte prázdnou branku ze 3 metrů, tak není něco v pořádku, podle mě to bylo hlavně tím, že jsme chtěli hrát na krásu, přitom do toho stačilo kolikrát křápnout a ty góly tam mohly napadat ;) Letos snad zapracujem na častější střelbě a snad posily pomůžou.

Kolik z vás oplakalo sestup?

Tak něco jsme si řekli, ale plakat? to snad nikdo nedělal :D

Kdyby jsi měl jmenovat nejvydařenější zápas SK Žízně Petrovice, který by to byl a proč? 

Asi poslední zápas s Deštnou, do čeho jsme plácli to tam spadlo, chudák jejich gólman, myslim, že byl dost nešťastnej, to jsem dal gól i já z branky a to je co říct, výhra 7:2.

A naopak nejhorší? 

Jednoznačně zápas v Šebrově. Jakoby se nikomu nechtělo, ale to k tomu taky patří.

Je nějaký tým, který tě výsledkově v uplynulé sezoně překvapil nebo naopak zklamal? 

Popravdě mě překvapily Kuničky, čekal jsme že budou kolem 5. místa, ale že tu soutěž vyhrají? To vážně ne. A zklamal? No asi K20 Šošůvka, že nepostoupila za nama :D

Udály se přes zimu v hráčském kádru nějaké změny? Mohl by tým ještě někdo posílit? 

Z Brťova přišel Jirka Suchý, který má rodiče v Petrovicích a tráví tu hodně času a doufáme že se připojí i Zub z Petrovic;) A ke konci loňské sezóny se k nám připojil Zdena Benke z Ráječka a letos pokračuje.  Naopak do Holešína odešel Rosťa Hajný(dík za góly za Žízeň). A o dalších posilách zatím nevím, ale třeba se něco vyvrbí.

Jak probíhá příprava na novou sezonu, budete hrát nějaký přátelák?

Příprava probíhala individuálně, někdo chodil do haly, někdo nedělal nic, někdo třeba hrál hokej. Máme za sebou přátelák s Jestřebím a čeká nas ještě zápas v Šošůvce.

Co by jsi chtěl jako kapitán a vedoucí mužsta vzkázat Vašim fanouškům?

Snad jen ať nás vidí občas vyhrát;) Jinak letos chceme častěj udit klobásy na zápasech, tak doufáme, že to přiláká třeba i nové fanoušky;)

Příští rozhovor bude s novým hráčem Žízně Jiřím Suchým.